Esittely

HH SIIVOUS

HH Siivous on perustettu v.2018. HH Siivous on

yhden naisen kodinhoitoyritys, joka toimii Mikkelissä ja

sen ympäristössä. 

Lyhyestä historiasta huolimatta jo

paljon tyytyväisiä asiakkaita Mikkelin alueella! 

PALVELUT:


Ylläpitosiivous kotiin/yritykselle

Säännöllinen, esimerkiksi yhden, kahden tai neljän viikon välein tehtävä yleissiivous. Sisältää juuri sen mitä asiakas toivoo ja mihin kokee tarvitsevansa apua. Vaikka vain kevyempi siivous tai sitten ihan perusteellinen siivous.  Sovitaan jokaisen asiakkaan kanssa erikseen, asiakkaan voimavarojen ja tilanteen mukaan.   

Kertasiivous

Kun on esim. juhlat tulossa tai ikkunat kaipaavat pesua, tai muuten vaan haluat että kotiisi tehdään perusteellinen suursiivous, se on kertasiivouksenakin mahdollista. 

Muuttosiivous

Muuton yhteydessä tehtävä perusteellinen siivous. Silloin pestään kaikki pinnat; kaapistot, pesutilat, lattiat, seinäpinnat käydään läpi ja tarvittaessa ikkunat pestään. 

Mökkisiivous

Keväällä kesäkauden alussa suursiivous johon voi sisältyä esim.ikkunanpesu, perussiivous, haravointi ym.pihatyöt, kesäkalusteiden esillenosto ym. mitä kesäasuntosi tarvitsee. 

Tai syksyllä talvea vasten perussiivous, pihan/puutarhan siistiminen (mm.perennoiden leikkaaminen talveksi) ym. 

Kodin tilojen järjestäminen

Silloin kun tuntuu että joku tila kodissasi tai koko koti on aina kaaoksessa, tai et löydä ikinä tavaroita, eikä tavaroille tunnu löytyvän omia paikkojaan, kutsu minut apuun! Kodin irtaimisto on hyvä käydä vuosittain läpi ja katsoa mitä säästää ja mitä laittaa pois. Tärkeitä muistoja ei tarvitse todellakaan hävittää mutta yleensä kaappiin kertyy vuosien aikana paljon muutakin mikä vaan vie siellä tilaa ja on turhaan edessä siirreltävänä. 

MUUTA

-Puutarhatyöt: kitkemiset, haravoinnit, ruohonleikkuut, raivaukset ym. pihan työt

-Kauppa-asiointi, pyykkihuolto,